Veelgestelde vragen over klachten & retouren

Hoe wordt Akoestischekunst.nl beoordeeld?

Dat gebeurt door u, de klant. U laat recensies achter op onze social media kanalen en Google recensies.

Hoe is de garantie geregeld?

Op alle bestellingen bij Akoestischekunst.nl zijn de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport. Uiteraard willen we dat netjes voor je oplossen! Bel of mail ons, en laat ons weten waar je niet tevreden mee bent.

Je krijgt een bevestiging van de klacht en ontvangt zsm (uiterlijk 14 dagen na het indienen van de klacht, maar bijna altijd dezelfde dag) een inhoudelijke reactie.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Jouw bestelling wordt pas in productie genomen als jij je gemaakte keuzes hebt doorgegeven en de bestelling geplaatst hebt. Echt maatwerk dus. Om deze reden vervalt het herroepingsrecht.

Dat wil zeggen dat je je bestelling niet terug kan sturen. Elk los werk in de collectie van Akoestischekunst.nl is te koop op tientallen maten, vandaar dat alles op maat gemaakt wordt. Om zeker van je keuze te zijn kan je bellen, mailen of een afspraak maken, wij van het Akoestischekunst.nl Team staan je graag te hulp.

Main Menu